18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Belediyeden 200 öğrenciye okul yardımı

Konya'da fakir öğrencilere önlük ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı. Maddi imkansızlık nedeniyle ailelerinin okul malzemesi alamadığı çocuklar, yeni önlüklerini giyerek eğitimlerine başladı.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yeni eğitim ve öğretim yılında dar gelirli ailelerin çocuklarına kırtasiye, çanta ve önlük yardımı yapıldı. Birol Polat İlköğretim Okulu'nda öğrencilere okul malzemelerini dağıtan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçelerinde belirlenen bin 200 öğrenciye okul yardımı yapılacağını söyledi. Eğitime desteklerinin devam edeceğini belirten Başkan Mehmet Hançerli, 11 okulun yapımının devam ettiği Karatay İlçesi'nde tamamlanan 2 okulun asfaltlama çalışmasının yapıldığını bildirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun da yardımlarından dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından Birol Polat İlköğretim Okulu'nda okuyan dar gelirli 40 öğrenciye okul malzemesi verildi. Başkan Hançerli ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, ilk defa önlük giyecek olan öğrencilere önlüklerini giydirdi. Eğitim yılının ikinci gününde önlük, çanta ve kırtasiye malzemelerini alan öğrencilerin mutluluğu ise gözlerinden okundu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 13:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?