23
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

Karatay'ın yolları asfaltlanıyor

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mayıs ayında başlattıkları asfalt çalışmalarında 3 ayda 50 bin ton asfalt üretimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Mehmet Hançerli konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ilçe genelinde asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "2004 yılında 76 bin ton asfalt üretirken, bu yıl Mayıs ayında başlayan çalışmalarda 3 ayda 50 bin ton üretim yaptık. İlçe bazında başlatılan asfaltlama çalışmaları belde ve köylerde de devam ediyor. Belde ve köylerde de asfaltsız yol bırakmayacağız. Mayıs ayında başlatılan çalışmalarda şu ana kadar 280 bin metrekare alanda asfalt yaptık. 180 bin metre asfalt yeni açılan yollar ve sokaklarda, geri kalan 100 bin metrekarelik asfalt da tamir ve yama çalışmalarında kullanıldı. Eğitime destek kampanyası çerçevesinde ise ilçe genelinde asfaltsız ve çevre düzenlemesi yapılmayan okul bırakmadık" dedi.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Taşra Karaaslan Dede Mahallesi ve Sarı Hoca Caddesi'nde asfalt kaplama, yama ve soğuk asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 16:46:39
Güncelleme :5 Ağustos 2005 Cuma 16:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?