23
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

Öğrenciye 'yurt' müjdesi

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak, Konya'nın Kulu İlçesi'nde açmayı düşündükleri öğrenci yurdu için incelemelerde bulundu.

Maliye Bakanlığı Bütçe Kontrol Genel Müdürü Hasan Gül, Ankara Yurt-Kur İdari ve Teknik İşler Müdürü Tacettin Tuncay, Kredi Dairesi Başkanı Yıldıray Güler ve Konya Yurt-Kur Bölge Müdürü Osman Yaşar Acet'le birlikte Kulu Kaymakamı Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret eden Genel Müdür Hasan Albayrak, ilçeye bir öğrenci yurdu kazandırmayı planladıklarını söyledi. Kiralama yöntemi ile ilçe merkezindeki müsait binalardan birini yurda dönüştüreceklerini kaydeden Hasan Albayrak, "Kulu'da okuyan 500'ye yakın öğrencinin mağdur olmaması için kalacakları bir yurt binası açmayı istiyoruz. Ömer Çiğel İş Merkezi yurt binası yapılmaya müsait. İlçeye okumak için gelecek öğrenciler kalacak yer sorunu yaşamamalı" dedi.

Ziyaretin ardından beraberindekilerle birlikte iş merkezini gezen Yurt-Kur Genel Müdürü Hasan Albayrak, İlçe Kaymakamı Ahmet Cengiz ve Belediye Başkanı Ahmet Yıldız'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 16:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?