17
Haziran
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

2 yıl önce birlikte kaçan kardeşini ve eşini bıçakladı

Konya'da, misafirliğe gittiği annesinin evinde, 2 yıl önce karısının birlikte kaçtığı kardeşini gören şahıs, kardeşini ve kavgayı ayırmak isteyen karısını bıçakla yaraladı.

İddiaya göre, iki yıl önce iki çocuk babası A.A'nın (32) kardeşi M.A. (29), gönül ilişkisi yaşadığı yengesi Ş.A. (27) ile birlikte kaçtı. Kocasının kardeşiyle 25 gün birlikte yaşadıktan sonra Ş.A., kocasına pişman olduğunu ve geri dönmek istediğini söyledi. A.A, çocuklarını düşünerek karısını affedip eve dönmesine izin verdi. Kardeşinin karısıyla arasında olan ilişkiyi kabullenemeyen A.A., her fırsatta kardeşi M.A.'yı asla affetmeyeceğini söyleyerek karşıma çıkmaması gerektiğini söyledi.

Aradan geçen 2 yıldan sonra A.A., eşi ve çocukları ile birlikte annelerini ziyaret etmek için merkez Meram İlçesi Arif Bilge Mahallesi Safranbolu Caddesi 131 No'lu eve gitti. Saat 22.00 sıralarında evin kapısının çalmasıyla içeriye giren kişinin kardeşi M.A. olduğunu gören A.A., kardeşini karşısında görünce, "Ben sana karşıma çıkma demedim mi?" diyerek tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.A, eline geçirdiği bıçakla kardeşine saldırdı. Abisinin kendisine bıçakla saldırması üzerine M.A., üzerinde taşıdığı kuru sıkı tabancayı çıkararak havaya tek el ateş etti. A.A. ise elindeki bıçakla kardeşini karnından, boynundan ve kolundan bıçakladı. A.A., boğuşma esnasında, kavgayı ayırmaya çalışan karısı Ş.A.'yı da hepsi senin yüzünden diyerek kolundan bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan M.A., ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, kolundan yaralanan Ş.A. ise polis otosuyla Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

Kardeşini ve karısını bıçakladıktan sonra annesinin evinden ayrıldıktan kısa bir süre yakalanan A.A., Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis merkezine götürüldü. Ağabeyi tarafından karnından, boynundan ve kolundan yaralanan M.A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 13:01:35
Güncelleme :16 Ocak 2006 Pazartesi 16:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?