23
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Başkan Tuzcuoğlu, muhtarlarla buluştu

Konya'nın merkez Meram İlçesi Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, ilçede bulunan 109 mahallenin muhtarlarıyla periyodik olarak yaptığı istişare toplantılarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde yapılan 12. muhtarlar toplantısında konuşan Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, en küçük mahalli idareler olan muhtarlıkların görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Tuzcuoğlu, "İnsan merkezli bir hareket kabiliyeti ile şehrin yarınlarına hizmet taşıyabilir, ölümsüz eserler bırakabiliriz. Hizmet felsefemizi oluşturan 'önce insan' anlayışı doğrultusunda sürekli olarak halkla birlikte olmaya itina gösteriyoruz. Meram'ı yarınlara taşımak için her insanın görüşü bizim için çok önemlidir" dedi.

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Havzan Mahallesi Muhtarı Muzaffer Gülsöz ise toplantının çok verimli geçtiğini ifade etti. Gülsöz, "Başkan Tuzcuoğlu, hizmetler hakkında bize bilgi verdi. Biz de isteklerimizi kendisine ilettik. İnşallah diyalog içerisinde Konya'mıza ve Meram'a güzel hizmetler vereceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 13:12:01
Güncelleme :10 Ağustos 2005 Çarşamba 13:43:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?