18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Hayali gerçek oluyor

Konya Valiliği tarafından başlatılan Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası'na, Konyalı işadamları ve hayırseverlerin ilgisi devam ediyor.

Konyalı hayırsever Ömer Güler tarafından Selçuklu İlçesi Fatih Işıklar Mahallesi'ne yaptırılacak olan 24 derslikli okul için protokol imzalandı. Konya Valiliği'nde düzenlenen imza törenine, Konya Valisi Ahmet Kayhan, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen ve hayırsever Ömer Güler katıldı.

Vali Kayhan, okulun oldukça ihtiyaç duyulan bir bölgede yaptırılacağını belirterek, "Başlattığımız Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası'na Konyalı hayırseverlerin gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Kampanya dahilinde yaptırılan 22 adet okulumuz bitti ve hizmete alındı. Bitmemiş olan ve inşaatı yeni başlayacak olanlarla gerçekten büyük bir iş başarmış olacağız" dedi.

Hayırsever işadamı Ömer Güler ise "Hayalimde hep bir okul yaptırmak vardı. Bugün bunu başardığım için çok mutluyum. En kısa zamanda okulu bitirip hizmete sokacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Yaptırılacak okulun isminin de Ömer Güler İlköğretim Okulu olacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 15:44:23
Güncelleme :18 Kasım 2005 Cuma 15:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?