15
Haziran
2024
Cumartesi
YAŞAM

Abdülcemil Kırımoğlu, Selçuklu'ya hayran kaldı

Ukrayna Milletvekili Kırım-Tatar Milli Meclis Başkanı Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Konya'nın Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Adem Esen'i makamında ziyaret etti. Şehirleşme ve modern kent yönetimi konularında bilgi alan Abdülcemil Kırımoğlu, Selçuklu'da yapılan çalışmaları takdirle izlediğini ifade etti.

Selçuklu'nun altyapı, temizlik, park, bahçeler ve sosyal çalışmalarını gördüğünü ifade eden Meclis Başknaı Kırımoğlu, "Konya'nın düzenli bir şehir olduğunu buraya gelmeden önce duymuştum. Ancak yolların temizliği ve mimari yönden mükemmele yakın yapılaşma takdirimizi kazandı. Burada yerel yönetimlerin halk ile iç içe olmasını kendi memleketimizde örnek göstereceğiz. Selçuklu ile Ukrayna Bahçesaray'ın kardeş şehir olması için çaba harcayacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen ise, "Yaptığımız hizmetler ve çalışmaların yurt dışından gelenler tarafından da örnek olarak gösterilmesi bizleri memnun etmektedir. İkili ilişkilerin geliştirilmesi açısından Ukrayna Bahçesaray ile Selçuklu ilçemizin kardeş şehir olması için çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 17:40:48
Güncelleme :23 Ağustos 2005 Salı 12:29:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?