18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Meclis komisyonları yeniden oluşturuldu

Konya'nın merkez Selçuklu Belediye Meclisi olağan toplantısında Daimi Encümen üyeleri, Plan Bütçe ve İmar Komisyonu üyeleri yeniden seçildi.

Selçuklu Belediye Meclisi gündemdeki konuları görüşmek üzere toplandı. Meclis komisyon üyelerinin yeniden seçildiği toplantıya Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen başkanlık yaptı. 5393 sayılı kanuna göre encümen üyeleri sayısı 4'den 3'e indirilirken, diğer komisyonlar 5393 sayılı kanun gereğince seçilmeleri gerektiğinden toplantıda seçim yapıldı. Seçimlerde meclis üyeleri tarafından sunulan tekliflerin ardından Daimi Encümen üyeliğine Mustafa Acar, Nuri Görgülügil, Mustafa Dinçoflaz; Plan ve Bütçe Komisyonu'na Nevzat Özkan, A. Köksal Akköylü, Mehmet Çiçekdağ, Muharrem Tuncel, Ahmet Keçeci, İmar Komisyonu'na Fatih Yılmaz, H. Naci Aslan, Ahmet Apalı, Hasan Yarar, Levent Babayiğit seçildi.

Meclis toplantısında gerçekleşen seçimlerin ardından yeniden oluşturulan komisyonların belediyenin çalışma temposunu artıracağına dikkat çeken Başkan Esen, "Selçuklu Belediye Meclisi olarak Haziran ayında yaptığımız olağan toplantıda komisyon sayımızı artırdık. Şimdi ise kanun gereği bazı komisyonlarımızın üyelerini yeniden belirledik. Hedefimiz Konya'nın en büyük ilçesi olan Selçuklu'da vatandaşlarımıza en iyi hizmeti en iyi şekilde verebilmektir" dedi.

Toplantıda ayrıca gündeme ilave olarak görüşülen Ukrayna Bahçesaray şehriyle Selçuklu'nun kardeş şehir ilişkileri kurulması oybirliğiyle karara bağlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 13:15:54
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 13:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?