30
Nisan
2024
Salı
SEYDİŞEHİR - KONYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Selçuk Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgiler

1989-1990 Eğitim-Öğretim yılında Teknik Programlar Bölümüne bağlı Maden Programı ile eğitimine başlayan Selçuk Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu şuanda Grafik Tasarım, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, İşletme, Elektrik, Otomotiv ve Makine Programları ile eğitim öğretimini sürdürmekte olup, Grafik Tasarım ve İşletme bölümleri hariç, tüm programlar da ikinci öğretim yapılmaktadır.

Tüm Programlarımız Bilgisayar destekli eğitim ağırlıklı olarak devam etmektedir. Okulumuzda; 5 adet Bilgisayar, 2 adet Elektrik, 2 adet Otomotiv Laboratuarları, 1 adet kütüphane, 1 adet konferans salonu, 2 adet çizim salonu, 16 derslik ve idari bürolar bulunmaktadır. Bilgisayar laboratuarlarında 70 adet Bilgisayar bulunmaktadır. Tüm Bilgisayarlarımızda İnternet bağlantısı bulunmaktadır. Yüksekokulumuz öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde kütüphane mevcuttur. Kütüphanemizde 4000 adet kitap ve birçok süreli yayın bulunmaktadır. Ayrıca Yüksekokulumuz sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere büyük önem vermektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Seydişehir Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Seydişehir / Konya
Posta Kodu :
Telefon :0332 582 54 54
Faks :0332 582 76 09
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.