23
Mayıs
2024
Perşembe
SEYDİŞEHİR - KONYA

Anlamlı kampanya start aldı

Seydişehir İlçesi’nde "Zararlı Alışkanlıklara Hayır" kampanyası başlatıldı. Seydişehir Lisesi tarafından başlatılan kampanya ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Mehmet Tutal, sigara, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklara savaş açtıklarını belirterek, "Sigara, içki, uyuşturucu, kumar ve kötü alışkanlıkların lanetlendiği bir ülkemiz vardı. Ancak, çağımız insanı bunu unuttu. Batıdan başlayarak medeniyet adında bu alışkanlıklar ülkemize sıçradı. Büyük şehirlerden dalga dalga başlayarak, en küçük yerleşim yerlerine kadar uzandı. Bugün sigara, uyuşturucu haplar, alkol, kumar ve kötü alışkanlıklar, değişik isimlerle gençliğimizi tehdit etmekte ve ilköğretim çağındaki çocuklarımıza kadar inmektedir. Bu olay karşısında sessiz kalmamak için Seydişehir Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri olarak ilçemizde zararlı alışkanlıklarla mücadele kampanyası başlattık. Öğrencilerimiz kendi aralarında kurdukları ’Öğrenci Kulübü’ ile kampanyaya destek oluyor" dedi.

Konuşmanın ardından, konu ile ilgili düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında 1. olan Fatma Çakır’a ödülü takdim edildi. Okul öğrencileri ise, hazırladıkları dövizlerle zararlı alışkanlıkları önleyici mesajlar verdiler.

Seydişehir-İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2005 Pazartesi 12:24:15
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 16:12:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin balcı IP: 195.175.37.xxx Tarih : 9.03.2005 21:10:38
gençlerin yozlaşmaya başladığı bu dönemde çok anlamlı bir organizasyon. lise döneminde kötü alışkanlıklara savaş açan gençler doğal olarak hayatlarının ileriki dönemlerinde de kötü alışkanlıklara karşı tedbirli olacaklardır. bu hareketin diğer okullara da yayılmasını bekliyorum. seydişehir gençliğine de bu yakışır. gençlerimizi İDDA illetinden koruyalım. MehmetTutal hocamı tebrik ediyorum. zaten böyle anlamlı hareketler ilk önce ondan beklenir. eski öğrencinden selamlar hocam. tüm seydişehirlilere selamlar olsun....