1
Haziran
2024
Cumartesi
SEYDİŞEHİR - KONYA

Belediye'den kaçak suya af yok

Seydişehir Belediyesi su kaçaklarına taviz vermiyor. İlçe içerisinde 8 tane su kaçağını yakalayan belediye bunlara bir yenisini daha ekledi.

3 katlı evini yaptıran ve daha sonrada kaçak olarak kullanan vatandaşı kurdukları 8 kişilik ekiple yakaladılar. Yakalanan vatandaşa 2 bin yüz YTL para cezası kesitiler. Seydişehir Belediye Başkanı İbrahim Halıcı; “ Bizler halkımıza en iyi hizmeti vermek için buradayız. Onların katkıları ile yollar, kanalizasyon hatları, parklar, oyun sahaları ve birçok şey yapıyoruz. Tabi ki her toplum da olduğu gibi bizim toplumumuzda da birçok aksaklıklar oluyor. Belediye olarak görevlerimizden bir tanesi de ilçemizin içme suyunu vermektir. Ama bunun yanı sıra kaçak su kullanan vatandaşlarımızı burada uyarmak istiyorum. Kaçak su kullanan vatandaşlarımıza kanunlar çerçevesinde ağır cezalarımız var. Bu güne kadar 8 su kaçağını yakaladık. En son olarak ta geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın kaçak su kullandığını tespit ettik. Bunun üzerine vatandaşa 2 bin yüz YTL para cezası kestik. Bu konu ile ilgili 8 kişilik ekibimiz bütün gayreti ile çalışıyor. Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyiz göreve geldiğimiz günden beri yakalanan su kaçağını kesinlikle af etmedik ve personelimizin su kaçağı hususunda yapmış olduğu çalışmanın arakasındayız onların yakaladığını biz af etsek bu işin bir anlamı olmaz ” dedi.
İsmail Sünbül-Kenthaber/Seydişehir
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2006 Salı 21:07:53
Güncelleme :31 Mayıs 2006 Çarşamba 11:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan IP: 82.75.177.xxx Tarih : 12.06.2006 18:07:44
SEVGILI EMRAH EKINCI,,,KACAK SU KULLANAN KISILER HAKKINDA HERHANGI BIR BILIMSEL CALISMANIZ VAR MI...DAGDA 1 YTL KESEN BEKCIYI GERCEKTEN BILIMSEL VERILERLE AYRINTILI ARASTIRMALARLA CESITLE ULUSLARARASI KURUM VE KURULUSLARLA ORTAK BIR CALISMANIN URUNU OLDUGU BELLI...ACABA KACAK SU KULLANIMI ILE ILGILI HERHANGI BIR BILIMSEL AKADEMISYEN METROPOLITAN ,MAKRO DENGELERI GOZETEN INTERNASYONAL BILIMSEL BIR FAALIYETIN ICINE GIRECEK MISINIZ???saygilarimla