18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYDİŞEHİR - KONYA

Bu kaçıncı kaza

Dikkatsizlik yine kaza getirdi. Bu gün saat 12:30 sularında Ahmet Yesevi Caddesi ile Manastır Köy yolunun birleştiği yerde bir kaza yaşandı.  Ömer GİBEN yönetimindeki F KO 2006 plakalı Mercedes Manastır yolunun birleştiği yere geldiğinde Manastır yolu üzerinden gelen Abdullah YILDIZ yönetiminde ki 42 K 8238 plakalı Reno ile çarpıştı. Kaza sonrası çarpmanın sonucu ile yan yatan reno içerisinde sıkışan yaralılar çevreden gelen vatandaşlar tarafından çıkarılarak olay yerine gelen ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine gönderildiler. Olayda yaralanan Abdullah YILDIZ ve Ufuk YILDIZ ayakta tedavi edilirlerken durumu ağır olan Muammer YILDIZ ise tedavi altına alındı.

Daha öncede bir çok ölümlü kazanında  yaşandığı yerde üst geçit veya kavşak yapılmasını isteyen mahalle halkı yetkililere

 ”Bu güne kadar burada bir çok kaza olmasına rağmen hiçbir önlem alınılmadı, yolun dört tarafında bulunan evlerden dolayı arabaları göremiyoruz, artık burası için bir şeyler yapılsın,  en azından ya bir trafik lambası konulsun yada üst geçit yapılsın.” Şeklinde seslendiler.
İsmail SÜNBÜL-Seydişehir-Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 15:27:24
Güncelleme :11 Ağustos 2005 Perşembe 12:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?