28
Mayıs
2024
Salı
SEYDİŞEHİR - KONYA

Bu uyarı levhası kimin için

Yasaklanan şeyler cazip hale gelir sözü bir kez daha doğruluğunu kanıtladı. Seydişehir de Maden yolu olarak ta bilinen yolun kenarında ki boş alana levha asılmasına rağmen boş alan hafriyat ve moloz ile doldurulmuş vaziyette. 

İnşaatlardan çıkan ve genelde boş alanlara dökülen hafriyatlar için nereye levha asılmış ise o bölge hafriyat yığını yapılır. Seydişehir’de de aynı gelenek bozulmadı. İlçenin gelişim bölgelerinden olan Devlet Hastanesi A Blok ve Yüksek Okul yolu üzerinde ki boş arazi dökülen hafriyatla neredeyse tamamen doldurulmuş durumda. Kötü görüntü oluşturan hafriyat yığını görenleri olduğu kadar mahalle halkını da rahatsız ediyor. 

Adeta hafriyat alanına döndürülen alandan rahatsız olduklarını belirten mahalle sakinleri “ Burada ki görüntü yeni yeni değeri anlaşılmaya başlayan Mahallemizin prestiji açısından kötü bir görüntü oluşturuyor. Yetkililerin bu bölgenin tamamen hafriyat alanı olmadan önce burası için bir çözüm bulmalarını istiyoruz” diyorlar.
İsmail Sünbül- Kent Haber
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2006 Pazartesi 17:01:13
Güncelleme :21 Ağustos 2006 Pazartesi 17:28:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nadir yalın IP: 85.98.219.xxx Tarih : 29.08.2006 17:33:30
herseyden önce haberi okudum bu gerçekleri dısardada olsam gelip memleketimde bu gibi durumları görünce sasırıyor insan bu levha kendini bilmez bir kaç çapulcu için yazılmıs herhalde insan olan zaten levha olmadan da oraya moloz dökmez zaten herseyi bu yüzden kaybediyoruz şilla basımızda bi çoban mı olması gerkeli bu gibi durumların olmaması için