1
Haziran
2024
Cumartesi
SEYDİŞEHİR - KONYA

Çalışmanın yaşı yok

Fabrikadan emekli olduktan sonra önüne koyduğu ufak tezgah ile pazarlarda mutfak gereçlerinin tamiratını yapan Hacı Ünver zamanını boşa geçirmediği gibi birde evine ek gelir sağlıyor.

Beş yıldır bu işle uğraştığını söyleyen Ünver şunları söyledi, "Emekli olduktan sonra can sıkıntısını giderebilmek için bu işe başladım. Kahve alışkanlığım yok, esnaf arkadaşlarımın yanına ziyarete gidiyordum ama müşterisi geldiği zaman ben rahatsız oluyordum. Onun için perşembe günleri pazarda bu işi yapıyorum, Küçük mutfak aletlerinin tamiratını yapıyorum saplarını değiştirip çaydanlıkların ülüklerini tamir ediyorum. Eğer mutfak gereçlerine sadece sap takılacaksa burada yapıyorum, ülük tamirini ve parlatmayı ise evimde yapıyorum” dedi.

Hacı Ünver ilerleyen yaşına rağmen yaptığı bu işle kendi yaşında olan ve kahve köşelerinde sigara kokusu çekenlere de örnek teşkil ediyor.
İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2006 Perşembe 21:45:03
Güncelleme :6 Ocak 2006 Cuma 18:08:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EYUP ŞENARSLAN IP: 81.214.165.xxx Tarih : 8.01.2006 18:37:02
BU BAŞLIK BENCE ÇALINMIŞ MİNARENİN UYDURULMUŞ KILIFI.ÇALIŞMAYA HİÇ BİR ŞEY DEMİYORUM ANCAK BU ADAM BAĞINDA BAHÇESİNDE GÖNÜL EĞLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞMIYOR Kİ.BANA ÖYLE GELİYOR Kİ AY SONU GETİREMİYOR.ONU BU HALLERE DÜŞÜRENLER UTANSIN.