2
Haziran
2024
Pazar
SEYDİŞEHİR - KONYA

CHP: Dokunulmazlıkları 'babalar' gibi kaldırırız

Cumhuriyet Halk partisi tarafından Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması için Türkiye genelinde başlatılan imza kampanyasına Seydişehir CHP ilçe teşkilatı iki standla destek verdi.

Makro Market ve ETİ Alüminyum Tesisleri Kapısı önünde açılan stantlarda imzalar toplanılıyor. Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz CHP İlçe Başkanı Muttalip Balta, seçimlerden önce Başbakan’ın dokunulmazlıkların kaldırılacağı konusunda söz verdiğini ve CHP tarafından meclis gündemine taşındığı halde yine sessiz kaldıklarını hatırlatarak, imza kampanyasını bu nedenle başlattıklarını ve kampanyaya katılımında çok fazla olduğunu söyledi.

Balta, "Bu kampanya, verilen sözlerin tutulması içindir. Birileri çıkıp, ’babalar gibi satarız’ diyor, bizde diyoruz ki; ’siz babalar gibi satarız derseniz bizde babalar gibi dokulmazlığınızı kaldırtırız.’ Kampanyamız cumartesi günü sona erecek. Bunun nedeni ise, pazar gününün Babalar Günü olmasıdır. Onlar ’babalar’ gibi satarsa, bizde ’babalar’ gibi dokunulmazlıklarını kaldırtarak onlara en güzel cevabı vereceğiz." dedi.

İsmail-Sünbül-Kenthaber/Seydişehir
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2005 Cuma 12:51:54
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 16:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan yıldız IP: 88.230.255.xxx Tarih : 1.07.2007 20:39:19
bu kampanyayı ydüzenleyen chp li hemşeriierime teşekkür ediyorum.amasyadan sevgilerle...