19
Mayıs
2024
Pazar
SEYDİŞEHİR - KONYA

Dayanışma ziyaretleri sürüyor

Seydişehir İlçesi’nde bulunan Genç Seydişehirliler Derneği, Seydişehir Eti Alüminyum Fabrikası’nın geleceği için birlik, beraberlik ve dayanışma ziyaretlerine başladı.

Dernek Başkanı Şenol Göksu ve yönetim kurulu üyeleri, iş adamı Mehmet Kelle’yi bürosunda ziyaret etti. Dernek olarak ziyaret sebeplerini açıklayan Başkan Şenol Göksu, Seydişehir meselelerinin çözümünde biraraya gelinebileceği örneğini sergilemek istediklerini belirterek, "Mahalli seçimler öncesi, tüm partilerin belediye başkan adaylarını, derneğimize davet ettik. Seydişehir ve Seydişehir gençliğinin sorunlarıyla ilgili neler yapabileceklerini sorduk. Derneğimizin olağan genel kurulundan sonra, tekrar birlik ve danışma ziyaretlerine başladık" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren iş adamı Mehmet Kelle ise, "Bu tür gençlik faaliyetlerinin içerisinden gelen birisi olarak, Genç Seydişehirliler Derneği’nin başkan ve yönetim kurulu üyelerine, yapmış oldukları faaliyetler ve çalışmaları için, Seydişehir halkı adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Yapmış oldukları bütün faaliyetlerin arkasındayız. İlçemiz ve ülkemizin hassasiyetlerini çok iyi tespit etmemiz ve bu anlamda milletimizi bilinçlendirme ve uyandırma görevi sizin gibi kuruluşlara düşmektedir. İlçemiz için, büyük öneme haiz özelleştirme aşamasındaki tesislerimizin, sistemli ve düzenli bir özelleştirmenin yapılması noktasında, milletimizi bilinçlendirmemiz gerekmektedir" şeklinde konuştu.

seydişehir
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 13:13:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eneskamil IP: 212.175.109.xxx Tarih : 25.03.2005 15:59:44
yaşasın seydişehir derneği .. çalışmalrınız daha aktif ve .. dik durarak.. çalışnızı saygılarımla