23
Mayıs
2024
Perşembe
SEYDİŞEHİR - KONYA

Eski coşku yeniden yaşandı

Konya Amatör 1. Kümede mücadele eden Seydişehir Alüminyumspor kongresi eski günleri aratmayacak tabloda coşkuyla yapıldı. Alüminyum Salonu'nda yapılan kongrede Çelik iş Sendikası Şube Başkanı Muharrem Oğuz, aday olmayacağını açıkladı.

İki listeyle girilen seçimde, Mehmet Leblebici başkanlığındaki liste çekilirken, Mustafa Bülbül başkanlığında hazırlanan liste yönetime getirildi.

Faaliyet raporunu açıklayan eski Başkan Muharrem oğuz kısa "Seydişehir’de ilk kez böyle güzel bir kongre yapıldı. Alüminyum çalışanları, Seydişehir esnafı ve halkının işbirliğiyle bu takım en iyi noktaya gelecektir. Birlik ve beraberliğin bozulmaması gerekir. Bu takım, Alüminyum'un olduğu kadar Seydişehir’imizindir. Halkımız duyarlı olduk müddetce, 3.Profesyonel Lig'e terfi edebiliriz’’ dedi.

Kongrede yeni yönetim ise, şu isimlerden oluştu: Mustafa Bülbül (Başkan), Ragıb Karayılan-mümin Kutun-Harun Öksüz-abdurrahim Türkoğlu-Hüseyin gören-Muammer Sarıoğlu-Rafet Dindar-Hüseyin Gülpınar-Mehmet bükücü-Mustafa Koçak-Kamil Durna


İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2005 Çarşamba 23:05:17
Güncelleme :30 Temmuz 2005 Cumartesi 10:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?