23
Mayıs
2024
Perşembe
SEYDİŞEHİR - KONYA

Gerginliği unutturan oyun

Atatürkçü Düşünce Derneği, Seydişehir şubesi tarafından düzenlenen tiyatro gösterisine, son günlerde özelleştirme gerginliği ve yaşayan olaylarla iyice bunalan halkın büyük ilgisi vardı. Hınca hınç dolan Atatürk kapalı spor salonunda , Nejat Uugur, tiyatroyla izleyenleri gülme krizlerine soktu.

Böyle güzel bir geceye yine de olumsuzluklar damgasını vurdu. İlk olarak tam oyunun başlayacağı anda elektriklerin kesilmesi sonucu oyun 10 dakika geç başladı. Ancak, olumsuzluklar bununla da sınırlı kalmadı. Oyun devam ederken başlayan sağanak yağmurun çatıdaki alüminyum saçlardan çıkardığı ses ve çatıdaki deliklerden akan yağmur suları salonun sağ tarafındaki izleyenleri rahatsız etse de keyifli bir gece geçirdiler.

Böyle bir gecede yaşanan bu aksaklıklar ve ses düzeneğinde ki salondan kaynaklanan yankılanma Seydişehir`de ki Kültür ve Sanat Merkezi eksikliğini bir kez daha hissettirdi. Oyunun sonunda kısa bir konuşma yapan Nejat Uygur, “Nasrettin Hoca AB yolunda” isimli tiyatro oyunuyla eylül veya ekim ayında tekrar geleceğinin müjdesini verdi.


İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2005 Salı 14:34:37
Güncelleme :2 Ağustos 2005 Salı 17:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?