17
Haziran
2024
Pazertesi
SEYDİŞEHİR - KONYA

Mecliste Kenthaber rüzgarı

Kenthaberin ilçe bazına kadar inerek yayınladığı haber yayınları, il ve ilçelerin tanıtımına yönelik hazırladığı sayfaların yanı sıra Milletvekilleri için açtığı soru cevap bölümleri vekillerin Halkla bütünleşmesini ve Milletvekillerine en hızlı şekilde soruların ulaşmasını sağladığı gibi bazen de güzel tanışmalara vesile oluyor.

Geçtiğimiz aylarda AKP Konya Milletvekili Harun Tüfekci’ ye gelen bir teşekkür mesajında aslen Erzumlu olan İstanbul dan iş adamı Mehmet Aca Kenthaber de Tüfekci’ ye sorulan bütün soruları cevapladığını görünce takdir ederek bu davranışın diğer milletvekillerinin de örnek alması gerektiğini belirtmiş ve cep telefonunu da mesajının altına eklemişti.

Bunun üzerine telefon numarasını arayan Harun Tüfekci kendisi hakkında düşüncelerinden dolayı Mehmet Acaya teşekkür ettikten sonra kendisini meclise de beklediğini söyler. İşleri dolayısı ile Ankara’ya gelen Aca geçtiğimiz pazartesi günü Harun Tüfekci’ yi makamında ziyaret etti. Harun Tüfekci’nin makamında bir süre görüşen ikili daha sonra öğle yemeğine çıktılar.
İsmail Sünbül
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2006 Perşembe 19:12:46
Güncelleme :30 Haziran 2006 Cuma 09:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?