23
Mayıs
2024
Perşembe
SEYDİŞEHİR - KONYA

Okuma yazma kursunda sertifika sevinci

Seydişehir'in Taraşçı Beldesi’nde açılan okuma yazma kursuna katılan yaşları 40 ile 70 arasında değişen ve okuma yazma öğrenen 10 kursiyer sertifikalarını aldı.

Kursun bitimi nedeniyle düzenlenen törene Seydişehir Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Halk Eğitim Müdürü Vekili Hüseyin Bekar, belde belediye başkanları ve belde halkı katıldı. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, "Yaş sınırı düşünmeden, insanlar ne söyler düşüncesi taşımadan, çocuklarının ve eşlerinin zamanlarından ayırarak kurslara devam ediyorsunuz. Bu emeği verip başarı sağlayan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Kurslar için sizler talep gösterin, bizler de sizlere elimizden geldiği kadar yardımcı olalım" dedi.

Halk Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Bekar ise, "En değerli varlık olan insan için, sürekli ihtiyaç eğitimdir. Biz de okur yazar olmayan halkımızı karanlıklar içerisinden çıkartarak, ellerine bir ışık demeti vererek, önlerinin aydınlanmasına yardımcı olmak istiyoruz. Çevrenizde okur yazar olmayan varsa kurslarımıza yönlendirmenizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2005 Cuma 16:56:25
Güncelleme :15 Mayıs 2005 Pazar 17:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?