24
Mayıs
2024
Cuma
SEYDİŞEHİR - KONYA

OSB için çalışmalar sürüyor

AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Harun Tüfekci, Seydişehir’de yaptığı açıklamada, Organize Sanayi Bölgesi’nin geliştirilmesi ve yatırımcıların teşvik edilmesi hususuna büyük önem verdiklerini söyledi.

Tüfekci, partisinin ilçe binasında yaptığı açıklamada, "İlçemizin her alanda gelişmesi, yaşam standardının yükselmesi ve yatırım şehri olması için önemli bir basamak olan Organize Sanayi Bölgesi’ni süratle hazır hale getirmeli, müteşebbisleri özendirmeli ve istihdam alanlarını artırmalıyız" diye konuştu.

Organize Sanayi Bölgesi'nin, gerek Sanayi ve Ticaret Bakanlığı gerekse Devlet Planlama Teşkilatı nezdindeki çabalar neticesinde, 2005 yılı yatırım programına alındığını ve yıl içerisinde kullanılmak üzere 70 bin YTL (70 milyar TL) ödenek ayrıldığını belirten Tüfekci, "Seydişehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla, Organize Sanayi Bölgesi için gereken her türlü hizmeti ve altyapıyı tamamlayarak müteşebbislere sunacağız. İlçemizde her türlü yatırım projesine katkıda bulunmak ve yeni projeler üretmek için belediyemizle, esnafımızla, girişimcilerimizle el birliğiyle çalışmalı ve Seydişehir’i cazibe merkezi haline getirmeliyiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 11:39:42
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 16:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?