28
Mayıs
2024
Salı
SEYDİŞEHİR - KONYA

Polis hırsızlara göz açtırmadı

Seydişehir de bir markette soygun yapan hırsızlar polisin yaptığı araştırma sonrası çaldıklarıyla birlikte ele geçirildiler.
Ünlü markete gece geç saatlerde giren şahıslar işyerinde bulunan 150–200 ytl parayı,70–80 Adet sigara ile bilgisayar kasası ve hoparlörlerini alarak kayıplara karıştı.
Seyit Harun bulvarında market işleten Orhan Ünlü sabah namazından sonra işyerine geldiğinde soyulduğunu fark etti.

 Olay yerine çağrılan polisler Markette yaptıkları araştırmada marketin arka kısmındaki demir parmaklıklar aralanarak içeriye girildiğini belirleyerek olay yeri inceleme ekibi tarafından deliller toplandı. Olay yerinde parmak izi araştırması başlatan polis, market içerisinde ayak izlerine ve parmak izine rastlanıldı. Daha önceki bilgilerden de yola çıkan asayiş şube ekipleri şahısları incelemeye aldı şüphelenilen şahsın evinde yapılan araştırmada Marketten çalınan malzemelerin evin çatısında saklandığı ortaya çıktı. Yaşları 18 ve altındaki şahısları Ö G,D Ö,A B, gözaltına aldı. Şahıslar yapılan soruşturmanın ardından savcılığa sevk edilirken çaldıkları malzemelerde sahiplerine iade edildi.

Ayrıca bu şahıslardan D.Ö nün daha önce F.G.ve E.C. isimli iki kişi ile birlikte Çalışkaner marketi soydukları ortaya çıktı.

Bu arada ilçede daha önce çalınan araçlardan üçü bulundu. Araçlardan birisi Beyşehir de biri Çavuş kasabası yakınlarında terk edilmiş halde bulunurken 3. araç ise Konya da check yapılmak istenirken ele geçirildi.

İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir / Konya
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2006 Cuma 22:20:14
Güncelleme :30 Ocak 2006 Pazartesi 18:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?