17
Haziran
2024
Pazertesi
SEYDİŞEHİR - KONYA

Seydişehir'de korkunç kaza

Seydişehir – Konya Karayolu 20. km. de bir aracın çarpıp yaklaşık ikiyüz metre sürükledikten sonra diğer araçlarında hayvan cesedi zannederek üzerinden geçtiği akli dengesi yerinde olmayan Mehmet Atalay (50) vücudu yüzlerce parçaya bölünerek feci şekilde can verdi.

Komşularının uyarmasına rağmen kasabanın dışına çıkarak kasabanın yakınından geçen Seydişehir - Konya yoluna çıkan Çavuş Kasabası nüfusuna kayıtlı ve akli dengesi yerinde olmayan Mehmet Atalay'a (50) saat 22.30 sıralarında bir araç çarpıp yaklaşık iki yüz metre sürükledikten sonra olay yerinden kaçtı. 

Daha sonra ise yol ortasında kalan Atalay'a ait cesedin üzerinden onlarca araç hayvan cesedi zannederek geçtikten sonra yol üzerinde yolculuk yapılan bir sürücünün Jandarmaya haber vermesinin ardından olay yerine gelen Jandarma ekipleri yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen savcının yaptığı incelemede Atalay'a ait parçaların bulunduğu ilk noktadan cesede kadar olan iki yüz metrelik mesafede Atalay'in vücudunun çeşitli yerlerine ait parçalar bulundu.

Kazanın ardından yaklaşık iki saat trafiğe kapalı kalan yol Savcının olay yerinde yaptığı inceleme ve cesede ait parçaların yoldan toplanmasının ardından trafiğe açılabildi. Ceset otopsi için Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İsmail Sümbül-Kenthaber/Seydişehir
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2006 Salı 10:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EYLÜL ŞİMŞEK IP: 88.240.233.xxx Tarih : 11.08.2006 13:22:39
15 temmuzda konya çavuş köyüne düğüne gittik . o adam da ordaydı hatta merdivene oturmuştu o köye ilk defa gitmiştim ve onu da görmüştüm çok üzüldüm tanıyanların başı sağolsun