18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYDİŞEHİR - KONYA

Seydişehir'de Ramazan boyunca iftar yemeği

Gönülbağı Yardımlaşma Derneği, Ses Eğitim Kurumları ve Belediye'nin katkılarıyla Seydişehir'de ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye iftar yemeği veriyor. Seydişehir Belediye düğün salonunda ve Seydişehir'in Karakavak, Pınarbaşı, Saadetler mahallesindeki yemek dağıtımı Ramazan boyunca devam edecek.

İftar yemeklerinin verilişine Seydişehir’deki iş adamları ve sivil toplum örgütleri de destek sunuyor.  Özellikle öğrenciler ve ihtiyaç sahibi vatandaşların uygulamadan memnun.

Gönülbağı Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Gök, konu ile ilgili yaptığı açıklamada,  şunları dile getirdi: “Ramazan'ın bereketi ve Yüce Rabbimizin bize bahşettiği bu ayda insanımıza faydalı olabilmek açısından Seydişehir’deki hayırsever insanlar ile yardıma muhtaç insanlar arasında bir köprü vazifesi görmekteyiz. Çadıra gelen vatandaşlarımızın çoğunluğu dışarıdan gelen örgencilerin olması bizim yaptığımız işi daha da zorunlu hale getiriyor. Ramazan boyunca yemek dağıtma işlemi devam edecek. Bu noktada Seydişehir halkından yardım ve destek bekliyoruz.”

İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 21:01:58
Güncelleme :7 Ekim 2005 Cuma 22:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?