16
Mayıs
2024
Perşembe
SEYDİŞEHİR - KONYA

Trafik kazası: 1 yaralı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, otomobil kayıplara karıştı.

Kaza, Seydişehir Eti A.Ş atık su tesisleri önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir otomobil önünde seyir halinde olan Ahmet Sarıkaya (29) idaresindeki plakasız motosiklete çarparak kaçtı.

Çarpmanın etkisiyle 50 metre sürüklenen Ahmet Sarıkaya olay yerine gelen ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sarıkaya, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kazanın ardından kaçan otomobili yakalamak için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 13:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ZÜBEYİR GÜRAY IP: 88.229.104.xxx Tarih : 13.09.2007 00:17:33

Kazada yaralanan Ahmet SARIKAYA benim eniştem olmaktadır, bu haberi yapmış bulunuyorsunuz bizler açısından iyi bir şey, ancak haberin sonunu takip etmiyorsunuz, eniştemiz olaydan 4 gün geçmesine rağmen tıp fakültesi acil servisinin yoğun bakımında yatmaktadır ve hala kendine gelmemiştir, yani ölüm tehlikesi geçmediği gibi her geçen gün de durumu ağırlaşmaktadır, beyninde ödem oluşmuş, kaburga kemikleri kırılarak akciğerine batmış ve midesine kan toplanmıştır, bunlar en önemlileri tabiî ki, oysa olayda kendisine çarpan araç sürücüsü olaydan bir gün sonra emniyet tarafından yakalanmış ve aldığımız bilgi kadarı ile kendisinin olay günü alkollü olduğunu verdiği ifadede beyan etmiştir. Cumhuriyet savcılığında bilirkişi tarafından verilen ifadede ise kusurun tamamının oto sürücüsünde olduğu belirtilmiş, tabiî ki henüz elimize tahkikat dosyasını alıp incelemediğimiz için kesin bilmiyoruz, ancak her ne olursa olsun kaza meydana geldikten sonra yaralı eniştemizi olay yerinde bırakarak kayıplara karışan, ölüme her geçen gün biraz daha yaklaşmasına neden olan araç sürücüsü olaydan bir gün sonra yakalandığında kendisinin alkollü olduğundan bu kazanın meydana geldiğini söyleyebiliyor, madem alkollü idi ne yaptığını bilmiyordu olay yerinden neden kaçtı, bir gün sonra yakalandığında şahsın alkollü olup olmadığı belli olurmu, belkide kendisi otoyu kullanmadı başka birisi kullandı onu korumak için suçu üzerine aldı, her ne olursa olsun bu şahıs mahkemeye çıkarılıyor ve yine elini kolunu sallaya sallaya hiçbir şey olmamış gibi adliyeden serbest kalıyor, o zaman adalet nerede kaldı, yaralı eniştemizin çocukları, eşi, ailesi ve bizler ne düşünürüz haberi yapıyorsunuz ama sonucunu takip etmiyorsunuz, bizim şuan acımız vardır ancak bize bu acıyı yaşatan insan şimdi serbestçe geziyor öyleyse herkes alkol alsın ve yolda geçene çarpsın öyle ya nasıl olsa ceza yok. saygılarımla ...