16
Haziran
2024
Pazar
SEYDİŞEHİR - KONYA

Yeni çalışma sezonu için kurban

Seydişehir belediyesi, yaz sezonu çalışmalarının kazasız belasız geçmesi için belediyenin yan kuruluşu olan Sebeltaş Beton Fabrikas'nda personelinde katıldığı bir ortamda dua ederek kurban kesti.

Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, kurban kesimi sonrasında yaptığı açıklamada “Belediyemizin şirketi Sebeltaş, bünyesinde bulunan beton santralini bu konkasörümüzün bulunduğu yerden bu mahale taşıdık, bunda ekonomik kazanç sağladık, önce beş mikserle yaptığımız işi şu anda üç mikserle yapıyoruz, yakıttan tasarruf sağladık, daha sonra asfalt plentimizi yeniledik. Önce 1 saatte 2 kamyon malzeme alırken şimdi bir saatte 3 kamyon sıcak asfalt malzeme alıyoruz. Bunun gibi bir takım modernizasyonlar yaptık. Bu kadar iş makinemiz var, işçi kardeşlerimiz çalışıyor, işçi kardeşlerimizin çalışmalarında muvaffak olmaları, her türlü kazadan beladan korunmaları için işçilerimiz ile birlikte kurban kestik. 

Allah inşallah başarılı bir yıl geçirtir, yaz sezonu belediyeler için çalışma sezonudur. İnşallah çalışanlarımız ve makinelerimizde herhangi bir hasar olmadan yaz sezonunu geçiririz" açıklamasında bulundu. Daha sonra Belediye Başkanı çalışanlara ve basın mensuplarına tatlı ve meyve suyu ikram etti.
İsmail Sünbül-Kenthaber/Seydişehir
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2006 Cumartesi 14:09:31
Güncelleme :19 Haziran 2006 Pazartesi 10:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?