1
Haziran
2024
Cumartesi
SEYDİŞEHİR - KONYA

Ziyarette duygusal anlar yaşandı

Kaymakam M. Ali Yıldırım, Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, Garnizon Komutanı İhsan Cebeci, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Nafiz Akar eşleri ile birlikte şehit ailelerine ziyarette bulundular.

Haziran ayının son günlerinde Ağrı ili Taşlıçay ilçesi kırsalında PKK terör örgütü tarafından kurulan mayınlı pusuda şehit olan, Seydişehir’in en son şehidi İdris Candan’ ın babası Adnan, annesi Rabia Candan’ı evlerinde ziyaret eden heyet adına bir açıklama yapan,

Kaymakam M. Ali Yıldırım, "Bu ülke için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, hiçbir zaman unutmuyoruz, bayram harici günlerde de Kaymakamlık olarak, ayrıca gerek Belediyemiz, gerekse İlçe Jandarma komutanlığımız ve Askerlik şubemiz olmak üzere şehitlerimizin aileleri ile ilgilenip onların sorunlarını dinliyoruz. Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz kadar onların aileleri de bizim için aynı önemdedir. Şehit ailelerimizi ziyaret etmemiz ayrı bir önem taşımaktadır, gönüllerini almak istedik, şehit ailelerine kapımız her zaman açıktır" dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, Garnizon Komutanı Kd. Yüzbaşı İhsan Cebeci ve Askerlik Şubesi başkanı Nazif Akar’ da "Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz, onların gönlümüzdeki yeri bir başkadır, şehitlerimizin ve ailelerinin başımızın üstünde yeri vardır. Bu sebeple aziz şehitlerimize Allah’ tan rahmet ailelerine de bir kez daha başsağlığı diliyorum.
şehitlerimize Allah’ tan bir kez daha rahmet diler, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz, şehit ailelerimize kapımız günün her saatinde açıktır" dediler.

İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 08:57:26
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 11:25:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?