22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Vekil ve başkandan hastane ziyareti

Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ile Seydişehir Belediye Başkanı İbrahim Halıcı Seydişehir Maden Devlet ve Seydişehir Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ettiler. Genelde yaşlı hastaların çoğunlukta olduğu hastanelerde, hastalara kolonya hediye eden milletvekili ve belediye başkanı, hastane hakkında da bilgi aldılar.

Maden Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa özer, Sağlık Bakanlığı'nın hastaneleri döner sermayeden tamir ve bakım yapmalarını istediğini, ancak kendi hastanelerinde tedavi olan hastaların yüzde 80' inin sigorta kurumuna bağlı hastalar olduğu ve sigorta kurumundan alacaklarını tahsil edemediklerini söyledi.

Buradan Devlet Hastanesi'ne geçen heyet, buradaki hastaları da ziyaret etti. Hastane çıkışında bir açıklama yapan Tüfekçi Belediye Başkanı İbrahim Halıcı ile beraber hastaları ziyaret ederek, dertlerini dinlediklerini belirtti.

Tüfekçi, "Bu bizim görevimiz çünkü halkımızın en iyi hizmeti almasını istiyoruz. Ayrıca hastanelerimizdeki eksiklikleri yerinde tespit edip, ne gibi eksiklikler varsa bunlarla ilgili çalışmalar yapıp bu eksiklikleri gidereceğiz inanıyorum ki, hastanelerin birleşmesi çok olumlu olacaktır” dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Halıcı ise, uzun süredir iki hastaneyi ziyaret edemediklerini belirterek, "Sayın Milletvekilimizle beraber önce Maden Devlet Hastanesi'ni, daha sonra Seydişehir Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettik. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ileterek hayır dualarını aldık. Ayrıca hastane personeliyle de görüştük onların sıkıntılarını dinleyerek, bize düşen her türlü görevde yardımcı olacağımızı belirttik. Bu tür ziyaretlerimiz bundan sonrada mutat olarak sürecektir” dedi.

İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 12:51:59
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 18:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?