2
Mayıs
2024
Perşembe
ÜRGÜP - NEVŞEHİR

Erol Toksöz

Sanover İlaç Sanayii sahibi Erol Toksöz, memleketi Nevşehir’in Ürgüp İlçesi’ne kültür merkezi ve düğün salonu yaptırıyor.

Ürgüp İlçesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’ne bin 120 metrekarelik bir alan üzerine yaptırılan Erol Toksöz Kültür Merkezi ve Düğün Salonu inşaatının temel atma törenine Ürgüp Kaymakamı Nejdet Türker, Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, ’Asmalı Konak’ dizisi oyuncuları Selda Alkor, Nihal Menzil, Eylem Yıldız ve Ürgüplü vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ödemiş, hayırsever işadamı Toksöz tarafından yaptırılan ve yaklaşık 500 milyar liralık bir harcama ile eylül ayında yapımının tamamlanması planlanan kültür merkezinin, ilçede büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi. Kültür merkezi içerisinde, bin kişilik çok amaçlı salonun yanı sıra, 250 kişilik fuaye salonunun da bulunacağı belirten Ödemiş, proje kapsamında ayrıca otopark alanı ve oyun-eğlence salonlarının da merkezde yer alacağını ifade etti.

Ürgüp Kaymakamı Türker ise, böyle bir tesise sadece Ürgüp’ün değil, Kapadokya bölgesinin de çok acil ihtiyacı olduğuna işaret ederek, Toksöz’ü örnek davranışından dolayı tebrik etti.
Daha sonra, Ürgüp Belediyesi Erol Toksöz Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temeli, Kaymakam Türker, Belediye Başkanı Ödemiş ve sanatçı Selda Alkor tarafından birlikte atıldı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar