7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Elektrik kablolarını çaldılar

Sivas'ta TEDAŞ'a ait orta refüj aydınlatılmasında kullanılan 120 metre uzunluğundaki elektrik kablosunu çalan 3 kişiden 2'si yakalandı.

Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, önceki akşam saat 21.30 sıralarında 4 Eylül Sanayi Sitesi'ndeki Galericiler Sitesi'nden Sahra depolarına kadar olan kısımdaki orta refüj aydınlatılmasında kullanılan 12 direk arasındaki 120 metre uzunluğunda elektrik kablosunun çalındığı ihbarını alan polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan çalışma neticesinde kabloları L.B. (24), D.B. (19) ile E.K. isimli kişilerin çaldığı tespit edildi. Bu arada kimlikleri tespit edilen L.B. ve D.B. isimli iki kardeş gözaltına alınırken, yanlarında kabloları kesmekte kullanılan balta ile 1'er metre uzunluğunda kesilmiş 17 metre kablo ele geçirildi. Bu arada E.K.'nin ise firar ettiği anlaşıldı.

Gözaltına alınan L.B. ve D.B.'nin alınan ifadelerinden sonra çıkarıldıkları savcılık tarafından 1 gün daha gözaltında tutulmasının istendiği öğrenilirken, olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 11:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?