6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Tedbir aldılar, yaralandılar

Sivas'ta bir internet kafeyi basmaya gelecekleri ihbarı üzerine, kafede tedbir alan polislerden 2 tanesi, kafe sahibinin elindeki tüfeği almak isterken bacaklarından yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Emek Mahallesi Buhara Caddesi üzerinde internet kafe işleten M.K., polisi arayarak, 6. aydan beri aralarında husumet bulunan şahısların, işyerlerini basacaklarını söyledi. Söz konusu kafede tedbir alan polis, işyeri sahibi M.K. ve A.T.K ile bir süre kafe içerisinde bekledi.

Polisler, kafe sahiplerinin yanlarında bıçak ve av tüfeği bulundurduklarını öğrendi. Polisler, M.K. isimli kişiden av tüfeğini almak istedi. Bu arada kafe dışına çıkan M.K. ile polisler arasında tüfeği almak için boğuşma yaşandı. Tüfeğin ateş alması sonrasında polis memurları Muammer Türe ile Ayhan Çetin, çıkan saçmalarla bacaklarından yaralandı.

Yaralı polis memurları Türe ve Çetin, Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Saçmaların bacaklarından çıkarılmasından sonra iki polis memuru taburcu olurken, kafenin sahipleri M.K. ve A.T.K. göz altına alındı. Olay sonrasında kafenin dışında bir adet saçma, bir adet av tüfeği kabzası ile bir adet de ekmek bıçağı bulundu.
Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 02:53:32
Güncelleme :9 Kasım 2005 Çarşamba 02:56:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?