17
Haziran
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Garda cinayet

Sivas'ın Kangal İlçesi'ne bağlı Çetinkaya Beldesi Tren Garı'nda çıkan kavgada, aralarında husumet bulunan kuzeninin silahlı saldırısına uğrayan 2 kardeşten biri öldü, uzman çavuş olduğu öğrenilen diğeri ise ağır yaralandı.

Çetinkaya Tren Garı'nda karşılaşan ve aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Fikret T. ile kuzenleri Osman T. ve Azmi T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fikret T, tabancayla 2 kardeşe ateş etti.

Osman T, olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Azmi T.ise beldedeki ilk tedavisinin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Uzman çavuş olduğu ve izinde bulunduğu öğrenilen Azmi T'nin tedavisinin Plastik Cerrahi Servisi'nde sürdüğü, olayın ardından kaçan Fikret T'nin ise arandığı bildirildi.

İlçeye bağlı Kalkım Köyü'nde 24 Ağustos'ta, Fikret T'nin amcası Mustafa T. (62) arsa meselesi yüzünden tartıştığı yeğeni Galip T'yi (27) bıçaklayarak öldürmüş, maktulün kardeşleri ise amcaları Mustafa T'yi kürekle döverek yaralamışlardı. Zanlı Mustafa T, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

YENİÜLKE/SİVAS
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2005 Salı 12:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?