3
Mayıs
2024
Cuma
ŞARKIŞLA - SİVAS
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

C.Ü Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

7 Kasım 1994 tarihinde açılan Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Cumhuriyet Üniversitesine bağlı, bir yükseköğretim kurumudur. Yöre Hayvancılığının geliştirilmesi, bilimsel ve teknik hayvancılığın yapılabilmesi, kamu ve özel sektörlerdeki mesleki eleman gereksinimini karşılamak ve ülkemiz gençliğinin eğitim düzeyini yükseltmek amacıyla açılmış bulunan yüksekokulumuz halen sekiz programla eğitim-öğretimine devam etmektedir.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu
Adres2 :Şarkışla / Sivas
Posta Kodu :58400
Telefon :0( 0346 ) 512 14 91
Faks :0( 0346 ) 512 14 92
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.