19
Mayıs
2024
Pazar
ŞARKIŞLA - SİVAS

Bakan Şener, Şarkışla'da

Sivas’ın Şarkışla İlçesi’nde bir dizi temel atma törenine katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, daha sonra yeğeni Erdem Yücel’in düğününe katıldı.

Bakan Şener temeli atılan bu binaların en kısa sürede bitirilmesi için elinden gelini yapacağını söyledi. Bakan Şener, daha sonra AK Parti Şarkışla Merkez İlçe Başkanı Muhterem Gültekin'in oğlu Oktay Gültekin'in düğününe katıldı.


Daha sonra Gemerek İlçesine bağlı Çepni Belde Belediye Başkanı Hüseyin Erdal'ı ziyaret eden Bakan Şener, Başkan Erdal'dan beldenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Bakan Şener, burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyet tarihi boyunca bütün siyasal iktidarların merkezi hükümetin imkan ve kaynaklarını, iktidar partilerine ait belediyeler için kullandıklarını belirterek, "Bunun hiç bir dönemde istisnası olmamıştır, bunun istisnası sadece bizim iktidarımız döneminde olmuştur. Maliye'nin 2004 yılında belediyelere yönelik yardım ödeneği parti ayrımı yapılmaksızın bütün belediyelere gönderilmiştir. Muhalefet belediyesi diye kaynakları kurutulma yoluna gidilmemiştir" şeklinde konuştu.

Belediye ziyaretinin ardından Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ablası Fatimet Yücel'in oğlu Erdem Yücel'in düğün törenine katıldı. Yeğeni Erdem Yücel ve eşi Umut

iha-sivas
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2004 Pazartesi 12:03:27
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 11:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?