19
Mayıs
2024
Pazar
YILDIZELİ - SİVAS

Kamyonet devrildi: 4 yaralı

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi yakınlarında kontrolden çıkıp devrilen kamyonetteki 4 kişi yaralandı. Kamyonet kasasındaki kafeslerde bulunan kümes hayvanlarını ise polis ekipleri çıkardı.

Kaza saat 13.00 sıralarında Sivas- Ankara karayolu üzerinde, Yıldızeli'ne 5 kilometre uzaklıktaki Seren Köyü yolu ayrımında meydana geldi. Yıldızeli'nden Sivas yönüne giden Erbay Şimşek yönetimindeki 06 EZ 3445 kamyonet henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

Yolu sağ tarafındaki bankete yan yatarak devrilen kamyonette sürücü Erbay Şimşek ile birlikte, aynı aileden Leman, Engin ve Derya Şimşek yaralandı. Yaralılar ambulansla Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazanın ardından kamyonette çıkan küçük çaplı yangın itfaiyenin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Kamyonet kasasında plastik kafesler içinde bulunan ve zarar görmeyen ördek, tavuk ve bıldırcınları ise polisler bulunduğu yerden alarak yol kenarına çıkardı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

DHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2013 Çarşamba 17:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?