2
Mayıs
2024
Perşembe
YILDIZELİ - SİVAS

Hasan Çevik

Türkiye genelinde başlatılan "Eğitime Yüzde Yüz Destek" kampanyası kapsamında, Kayserili iş adamı Hasan Çevik, Sivas’a 5 derslikli bir okul yaptıracak.

Sivas’ın Yıldızeli ilçesi Aşağı Nevruz Köyü’nde yapımına başlanılacak olan 5 derslikli okul için düzenlene protokol, Vali Hasan Canpolat ve Çevikler Mermer Sanayi şirketi adına Hasan Çevik tarafından imzalandı.

Düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Hasan Çevik, ticari faaliyet gösterdikleri yöreye kalıcı bir eser bırakmayı hedeflediklerini ifade ederek, 5 derslikli okulun 2005 yılı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

İmza töreninde bir konuşma yapan Vali Hasan Canpolat ise iş adamlarının kampanyaya yaptıkları katkının artmasının sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek, "Sivas’ın Yıldızeli İlçesi’ne bağlı Aşağı Nevruz Köyü’ne okul yaptıracak olan iş adamı Hasan Çevik’in Kayseri kökenli olmasına karşılık, Sivas’a böyle bir hizmet yapması ayrıca takdire değerdir. Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırımdır. Eğitime yüzde yüz destek kampanyasına tüm hayırsever vatandaşların desteklerini bekliyoruz" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar