6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

"İşte Yozgat Polisi" sergisi açıldı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından, polis teşkilatının 164. yıldönümü münasebetiyle "İşte Yozgat Polisi" isimli fotoğraf sergisi açıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda düzenlenen fotoğraf sergisinin açılış törenine Yozgat Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, daire müdürleri ve emniyet personeli katıldı.

Serginin açılışında bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, polis teşkilatının 164. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir dizi etkinliklerde bulunacaklarını belirterek, "Bu etkinliklerden bir tanesi fotoğraf sergimizdi. Polisimizin görev başındaki çalışmalarının bir kısmı burada sergilenen fotoğraflara yansımıştır. Fotoğraflar emniyet mensupları ve basın mensupları tarafından çekilen fotoğraflardan oluşmaktadır. Sergi hafta sonuna kadar açık kalacaktır, tüm halkımız fotoğraf sergisini gezebilirler" dedi.

Serginin açılış kurdelesini kesen Yozgat Valisi Amir Çiçek ise, polisin her zaman halkla iç içe olduğunu ve buradaki fotoğrafların da bunu yansıttığını söyledi. Kurdelenin kesilmesinden sonra davetliler fotoğraf sergisini gezdi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 18:18:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?