30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

BBP'nin Yozgat adayı Çıkat

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yozgat Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Çıkat'ı Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı.

BBP İl Binasında bir basın toplantısı düzenleyen BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, siyasetin asıl gayesi, ülkeye, millete, vatana hizmet, ülkenin problemlerini, dertlerini, sıkıntıların çözmek olduğunu söyledi.

BBP her zaman sorumlu, yapıcı, yol gösterici muhalefet anlayışıyla siyaset yaptığını vurgulayan Şenliler, "BBP, 'Türkiye'de alternatif yok kime oy verelim ki' diye sorulan sorunun en doğru adresidir. Bizim 21 yıldır siyaset yapan bu ellerimiz, hiçbir ihaleye karışmamıştır, hiçbir fesada, fitneye, kul hakkına, yetim hakkına karışmamıştır, hiçbir ayakkabı kutusunun içerisine bu eller ulaşmamıştır. BBP'nin en büyük özelliği, saf, temiz, duru Anadolu insanının sesi olma özelliğini taşıyan bir siyasi harekettir" dedi.

Biz ter temiz bir siyasete talibiz diyen Şenliler, "Bizim sırtımızda yumurta küfesi yok, bizim sırtımızda siyasi kamburlar yok. BBP her dönem haklin sesi, halkın nefesi, halkın hislerine tercüman olmuş bir partidir. Biz sadece muhalefet yapmak için siyaset yapmıyoruz. Eğer iktidar doğru işler yapıyorsa o doğru işlerin yanında olup o işlere doğru demişizdir. Bugüne kadar dediğimiz gibi bundan sonra da deriz. Eğer yanlış iş yapılıyorsa, yanlışlıklar hatalar varsa bunlara da yanlış deriz. Sayın başbakan son günlerde siyasi litaretüre bir paralel yapı olgusu anlayışı deyimi sokmuş bulunmaktadır. Eğer bir devlet içerisinde, devletin meşru organlarına, devletin egemen organlarına karşı bir paralel oluşum meydana gelmişse bunu hiçbir şüpheye şaibeye meydan vermeksizin, net olarak somut olarak bütün delilleriyle ortaya koyması lazım. O zaman da biz halk olarak da, gerçekten böyle bir olgu varmış diyelim. Biz her dönemde askeri vesayeti reddettiğimiz gibi sivil vesayeti de şiddetler reddederiz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2014 Çarşamba 18:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?