6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

10. Sürmeli Festivali başlıyor

Yozgat 10. Sürmeli Festivali ve Sanayi Ticaret Fuarı başlıyor.

Bu yıl 10.'su düzenlenecek olan Sürmeli Festivali ve Sanayi ve Ticaret Fuarı yarın düzenlenecek törenle başlayacak. Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Festivalin yarın saat 09.30'da Sorgun Belediyesi Mehter Takımının yürüyüşü ile başlayacağını söyledi.

Saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı’nda resmi açılışın gerçekleştirileceğini kaydeden başkan Başer, ” Saat 12.30'da ise Yozgat Sanayi ve Ticaret Fuarının açılışı yapılacak. Saat 15.00'de sirk gösterileri, 19.00 Milli Piyango çekilişi, saat 20.30-21.30 arasında ise konserler ve havai fişek gösterileri düzenlenecek" dedi.

Festivalin 10 Temmuz Cuma ve 11 Temmuz Cumartesi günü de çeşitli etkinliklerle devam edeceğini ifade eden Başkan Başer, festivale herkesin davetli olduğunu sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 15:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan yeşilyurt IP: 88.247.31.xxx Tarih : 14.07.2009 23:55:53

allah  razı  olsun sayın beledıye  başkanım ,  yozgattın bütün  yolları  tarıhınde  hiç  olmadığı  kadar  bozukken ,  insanları  ac  sefalet vede  işsizlikle  boğuşurken ,  helede  MÜSLÜMAN TÜRK KARDEŞLERİMİZ çin  zülmü  altında  ölürken inlerken ,  TÜRKİSTAN da  bacılarımızın ırzına gecilirken siz  burda  eğlence  yapıp  yüce  yozgat  halkına eğlen  diyorsunuz ?  siz  viçdanen rahatmısınız acaba?  sayın başkanım  eğer  parayı  cok  bulduysanız  size yozgat ta  eksik  olan şeyleri  yazayım  siz  festivale harcadığınız  parayı  bu  eksiklere  harcayın birde  sayın  başkan ,  şu  ikiz binaları  yıktınız  otopark  yapma  vaadi  ile  ,  ne  oldu şu  oto  parka  bir  açıklama  yapsanız ?  onca  esnafı  yerınden  ettiniz  bir  vaat uğruna ,  eğer plan proje  yapmadıysanız neden işlem halledilene  kadar  beklemedınız ? sakın  bu  otopark  hıkayesi de  yozgat  cumhuriyet alanı  gibi  büyük  bir  hüsran  olmasın ?  cumhuriyet  alanına  gömdüğünüz trilyonlar  gibi olmasın kusura  bakmayın  sayın  başkan  ben vatandasım yozgat halkıyım ,  bunların  cevabını  sormak  benım en tabi  hakkım  saygılarımla ,  KENAN YEŞİLYURT

NOT: kenthaber yetkilileri  lütfen bu yazımı  silmez  yayınlarsanız sevınrım ,  teşekkür ederim