5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

10 milyarlık sigarayı çalıp kaçtılar

Yozgat Devlet Hastanesi yanında bulunan Özcan Market’e giren hırsızlar içerde bulunan 10 milyar değerinde sigara ile para kasasını ve telefon kartlarını çalarak kayıplara karıştı.

Dün gece kimliği belirsiz kişiler, Hastane Caddesi’nde İsmail Özcan’a ait marketin kapı kilit ve kepenklerini kırarak içeri girip 10 milyar lira değerinde sigara, içerisinde 8 milyar nakit para bulunan çelik kasa ve 1.5 milyar lira değerinde telefon kontörlerini çalarak kaçtı.

Market sahibi İsmail Özcan, aynı işyerinin 4. defa soyulduğunu ve olayların hepsinin faili meçhul olarak kaldığını söyledi. İşyerini saat 23.00 sıralarına kapattıklarını, sabah geldiklerinde işyerinin kapısının kırıldığını gördüklerini ifade eden Özcan, "Bu olay en az bir saat süre içerisinde yapılmıştır. Bu süre içerisinde hiçbir güvenlik devriyesi buradan geçmemiş. Emniyet Müdürümüzden, bu olaylara biran önce el atmasını ve ilimizde yaşanan hırsızlık olaylarının biran önce son bulmasını istiyoruz. Aksi taktirde hırsızlıklar yüzünden işyerlerimizi kapatacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 15:51:28
Güncelleme :2 Nisan 2005 Cumartesi 20:53:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?