30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

100 çocuk sünnet oldu

YOZGAT BELEDİYESİ 100 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ

Yozgat Belediyesi tarafından bu yıl 22.'si düzenlenen Sünnet Şöleni etkinliğinde, 100 çocuk sünnet edildi.

Yozgat Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda çocukları Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesinde sağlık ve hijyen kurallarının sağlandığı ortamda sünnet ettirdi.

Sünnet olacak çocuklar aileleriyle birlikte sünnet yapılan servise gelirken, korkan ve sünnet olmak istemeyen çocuklar gözyaşlarına boğuldu. Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, sünnet olan bazı çocuklara kirvelik yaparken, ağlayan çocukları da teselli etmeye çalıştı.

Başer, bu yıl 22. sünnet şölenini gerçekleştirdiğini belirterek, "İl Sağlık Müdürlüğümüzle birlikte kapsamlı bir organizasyon gerçekleştirdik. 100 çocuk sünnet ettirilecekti bu sayı biraz daha arttı. Bugün sünnet işlemleri tamamlandıktan sonra Cumartesi günü bir mevlit okutup, Çapanoğlu Kentpark Tesisleri'nde yemek vereceğiz. Sünnet olan çocuklarımız gezdirerek eğlendireceğiz" dedi.

Başer, sünnet şöleninde kendilerine destek olan İl Sağlık Müdürlüğü'ne, Devlet Hastanesi Başhekimi Cahit Kayhan ve personelllere teşekkür etti. Çocuklarını sünnet ettiren aileler de şöleni düzenleyen Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'e teşekkürlerini ilettiler.

YOZGAT BELEDİYESİ 100 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 12:55:02
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 14:15:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?