30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

102 çocuk sünnet oldu

YOZGAT'TA 102 ÇOCUK SÜNNET OLDU

Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Geleneksel Sünnet Şöleninde 102 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Yozgat Belediyesi tarafından geçtiğimiz Salı günü sünnet ettirilen 102 çocuk bugün şehirde gezdirilip eğlendirildi. Çocuklar sabah şehir turu atıp şehitliği ziyaret etti. Öğle namazı öncesi okutulan mevlidi şeriften sonra Çapanoğlu Kentparkta yemek verildi. Yemeğe Yozgat Valisi Necati Şentürk, AK Parti Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, daire müdürleri ile sünnet olan çocuklar ve yakınları katıldı.

Daha sonra sünnet olan çocuklar ve aileleri yerel sanatçıların söylenen ilahileri dinledi. Bu sırada protokol üyeleri çadır altında gölgede otururken sünnet olan çocuklar ve aileler güneş altında bekledi. Daha sonra sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, bu yıl 22’ncisi düzenlenen sünnet şöleninde 102 çocuğun sünnet ettirildiğini belirterek, "Çocuklarımız Salı günü hastanede sünnet edildi, bu günde eğlence yapıyoruz. Sabah çocuklarla birlikte şehir turu yapıldı, şehitliği ziyaret ettik, öğleyin mevlidi şerif okutup, Çapanoğlu Kentpark'ta sünnet pilavı ikram edildi. Ayrıca çocuklarımıza çeşitli hediyeler verildi. Sünnet şölenimizin, sünnet olan çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

YOZGAT'TA 102 ÇOCUK SÜNNET OLDU
YOZGAT'TA 102 ÇOCUK SÜNNET OLDU
YOZGAT'TA 102 ÇOCUK SÜNNET OLDU
YOZGAT'TA 102 ÇOCUK SÜNNET OLDU
YOZGAT'TA 102 ÇOCUK SÜNNET OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2011 Cumartesi 18:36:04
Güncelleme :30 Temmuz 2011 Cumartesi 18:56:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?