30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

23 yıl sonra tabelasına kavuştu

ÇEKEREK BELEDİYESPOR 23 YIL SONRA TABELASINA KAVUŞTU

Yozgat'ın Çekerek ilçesinde 1988 yılında kurulan Çekerek Belediyespor, 23 sene sonra tekrar tabelasını asmanın mutluluğunu yaşıyor.

Çekerek Belediyesi ve Çekerek Kaymakamlığı’nın katkılarıyla kurulan ve Çekerek Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çetin çalışmalarıyla yeniden hayata geçirilen Çekerek Belediyespor, belediye binasında bulunan yeni yerine taşındı. Çekerek Belediyespor'un tüm Çekerek halkının özverili çalışmasıyla kurulduğunu belirten Kulüp Başkanı Adem Çetin, "Biz bu kulübü kurarken bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakam Emin Güngör, Belediye Başkanımız Duran Özkan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kısa bir süre içerisinde yeniden hayata geçirilen ve 23 yıldır yapılamayanların bu süre içerisinde yapıldığını ifade eden Çetin, "Çekerek Belediyespor ilk meyvelerini vermeye başlamıştır. Çekerekli için kurulan ve tek hedefinin çekerek olduğunu bildiğimiz kulübümüzün forma ihtiyaçları belediye ve kaymakamlığımızın katkılarıyla karşılanmıştır. Önümüzdeki günlerde de futbolcu seçimleri yapılacak" diye konuştu.

ÇEKEREK BELEDİYESPOR 23 YIL SONRA TABELASINA KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 18:20:00
Güncelleme :25 Ocak 2011 Salı 16:23:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?