6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

30 yıl sonra babaya ilk bakış

30 YIL SONRA BABASININ YÜZÜNÜ FOTOĞRAFTAN GÖRDÜ

Yozgat'ta yerel bir televizyon kanalında haber spikerliği yapan Yasemin Doğru, simasını hatırlamayacak bir yaşta kaybettiği babasının tek fotoğrafını Sorgun Belediyesi'nin yayınladığı nikah fotoğrafları arasında buldu.

Yozgat'ta yerel bir televizyon kanalında haber spikerliği yapan Yasemin Doğru, bir yaşında iken kaybettiği ve bugüne kadar tek bir fotoğrafını dahi bulamadığı babası Nadir Duran'ın fotoğrafını Sorgun Belediyesi'nin internet sitesinde 70 yıllık nikah arşivi fotoğrafları arasında buldu. Babasının yüzünü hiç hatırlamadığını belirten Yasemin Doğru, "Babam ben bir yaşındayken 30 Aralık 1978 yılında hayatını kaybetti. Evde hiçbir fotoğrafı yoktu. Sürekli annemden babamın hiçbir fotoğrafı yok mu diye soruyordum. Birçok yerde araştırdım, ama bulamadım. Annemle babam 18 Kasım 1968 yılında Sorgun Belediyesi'nde nikah kıydırmışlar. Ancak bir türlü buradan da fotoğrafı bulamamıştık. Babamın yüzünü çok merak ediyordum. Sürekli anneme babamın kime benzediğini soruyordum, oda ağabeylerime benzediğini söylüyordu" dedi.

Bugün İhlas Haber Ajansı tarafından yayınlanan haber üzerine belediyenin internet sitesine baktığını ifade eden Doğru, “Annem ve babamın fotoğrafını bulunca çok sevindim, çok duygulandım ve gözyaşımı tutamadım. Yaklaşık 25 yıldan beri aradığım babamın fotoğrafını şimdi buldum. Sorgun Belediyesi'ne böyle bir hizmeti sunduğu için, İhlas Haber Ajansı'na da bu haberi duyurduğu için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

30 YIL SONRA BABASININ YÜZÜNÜ FOTOĞRAFTAN GÖRDÜ
30 YIL SONRA BABASININ YÜZÜNÜ FOTOĞRAFTAN GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 18:46:04
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 21:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?