5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

7. dönem mezunlardan veda

Erciyes Üniversitesi Yozgat Erdoğan Akdağ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 7. dönem mezunlarını verdi. Fakültede düzenlenen mezuniyet törenine Belediye Başkanı Yusuf Başer, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Kartal, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus Akçamur, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Kılıç, Yozgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Demir, öğrenci yakınları ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Erciyes Üniversitesi Yozgat Erdoğan Akdağ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Unutulmaz, fakültelerinin 1995’te İşletme Bölümü ile eğitime başladığını hatırlatarak, "İlk mezununu 1998-99 eğitim-öğretim yılında vermiştir. Bugün 255 öğrencisiyle eğitimini sürdüren fakültemiz 7. dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşamaktadır" dedi.

Mezun öğrencilere tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Unutulmaz, "Cumhuriyet’in temel ilkelerinden taviz vermeden, ülkemiz, milletimiz, aileniz ve kendiniz için mücadele edeceksiniz. Hiçbir zaman zorluklardan yılmayınız, mücadele veriniz, kendinize ise daima güveniniz. Unutmayın, kendinize güvenirseniz başaramayacağın hiçbir şey yoktur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, okul birincisi Sema Nur Varol yaş kütüğüne ismini çaktı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 18:01:00
Güncelleme :29 Haziran 2005 Çarşamba 15:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?