7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Acil onarım ekibi iş başında

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan personel tarafından oluşturulan 30 kişilik 'Acil Onarım Ekibi', yaptığı işlerle hem zaman hem de para tasarrufu sağlıyor.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Acil Onarım Ekibi, ilçe ve köylerdeki okulların tadilat ve onarım işlerini kısa sürede tamamlayarak, eğitime hazır hale getiriyor.

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, kurumlarında çalışan ve gönüllülük esasına dayalı olarak oluşturulan ekibin, eğitime büyük katkılar sağladığını söyledi.

Gamsız, "Acil onarım ekibimizin ihtiyacı olan çimento, tuğla, boya gibi inşaat malzemeleri, müdürlük olarak biz alıyoruz. Ekibimizde bu malzemeleri kullanarak tadilat yapılacak binalardaki çalışmaları kısa sürede tamamlıyor" dedi.

Bayındırlık fiyatlarıyla 120 bin YTL tutan bir işi 15 bin YTL'ye kısa sürede tamamladıklarını ifade eden Gamsız, "Bu şeklide hem tamir ve tadilat işlerimiz kısa sürede tamlanarak zaman kaybı önlenmiş oluyor, hem de daha ucuza mal edildiği için maddi yönden de büyük tasarruf sağlanıyor. Acil onarım ekibinde çalışan personelimize yaptığı özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum kendilerine teşekkür ediyorum. Acil onarım ekibimiz, büyük onarım gerektiren ve 100 bin YTL keşif bedeli olan atıl bir okulu 10 bin YTL harcayarak modern bir kız pansiyonuna çevirdi. Yine Saraykent ilçemizde eski sağlık ocağını 5 ile 10 bin YTL harcama yaparak kız pansiyonuna çevireceğiz. Çayırlan ilçemizde bir ilköğretim okulunu anaokuluna çeviriyoruz. Çandır ilçemizde sağlık ocağını anaokuluna çeviriyoruz. Bunlar büyük onarım işlerimiz. Küçük onarım işlerinde ise Akdağmadeni ilçemizde bir okulumuzun boya işleri, Boğazlıyan ilçemizde yine bir okulumuzun boya işleri, yapılan çalışmalardan bazıları. Hedefimiz, Ağustos ayını bir şantiye havasına büründürmek suretiyle okullarımızın tadilat ve tamirat işlerini tamamlayarak 1 Eylül itibariyle öğrencilerimizin eğitim öğretim almasına hazır hale getirmektir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 11:54:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?