4
Mayıs
2024
Cumartesi
YOZGAT

Akdağmadeni Kaymakamlığı'ndan 2 bin aileye yardım

Akdağmadeni Kaymakamlığı tarafından Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı aracılığıyla yaklaşık 2 bin aileye gıda ve yakacak yardımı yapılacağı öğrenildi. Akdağmadeni Kaymakamı Şevket ATLI, bu yıl içerisinde yapılacak olan ve bin fakir ve yoksul aileyi kapsayacak gıda yardımının 40 milyar lira tutarında olduğunu söyledi. İhtiyaç sahibi vatandaşların kışı rahat ve huzur ortamında geçirmeleri için de imkanları zorlayarak bin 100 aileye de kömür yardımında bulunulacağını sözlerine ilave etti.

Yardımdan faydalanılacak fakir ve yoksul ailelerin gerekli şekilde araştırıldığını ve gerçek ihtiyaç sahiplerinin istifade etmesi için azami dikkat ve özenin gösterildiğini ifade etti.
Kaymakam ATLI konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamasında:

"Yardımlarımızı sadece ilçe merkezinde ikamet eden fakir ve yoksullarla sınırlı kılmayıp, köylerimizdeki fakir ve yoksullarında yararlandırılması yönünde çalışmalar yaptık. Bu doğrultuda, bu yıl içerisinde 82 köy ve 3 beldemizde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştık. Bu kapsamda, yaklaşık bin aileye gıda yardımı yapacağız. Ayrıca, bin 100 aileye de kış mevsimini rahat ve huzur ortamında geçirmeleri için kömür yardımı yapılacaktır" dedi.

Hakkı Yurtlu
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2003 Cuma 00:00:16
Güncelleme :16 Aralık 2003 Salı 16:12:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?