5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Akdağmadeni'ne yeni görünüm

AKDAĞMADENİ BELEDİYESİNDEN 3,5 MİLYON LİRALIK MEYDAN PROJESİ

Yozgat'ın Akdağmadeni Belediyesi, hem ilçe merkezindeki otopark sorunun çözecek, hem ilçeye yeni bir görünüm kazandıracak olan "Şehir Meydan Projesi" hazırladı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daşdan, Türkiye'de tüm belediyelerin en önemli sorunlarının başında otopark sorunu geldiğini belirterek, "İlçemizde de özellikle yaz aylarında büyük bir otopark sorunu yaşanıyor. Bunun için biz daha önce 3 bin 500 metrekarelik bir otopark yaptık. İkincisi içinde çalışma başlattık" dedi.

Akdağmadeni halkının ilçe merkezinde gezip dinlenebilecekleri Şehir Meydan Projesi hazırladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Daşdan, "Projemizin yaklaşık değeri 3,5 milyon TL civarındadır. Projemizi merkez cami karşısında uygulamaya koyacağız. Caminin etrafı açılacak. Projemizde, meydanın altını 3 bin metrekare kapalı otopark üstünü ise gezme ve dinlenme alanları yapacağız. Bunun için istimlak çalışmaları başladı. Projemizi de halkımıza söz verdiğimiz için mutlaka bu yıl içerisinde uygulamaya koyacağız" şeklinde konuştu.

AKDAĞMADENİ BELEDİYESİNDEN 3,5 MİLYON LİRALIK MEYDAN PROJESİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 17:48:20
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 19:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necati ceylan IP: 212.186.111.xxx Tarih : 6.02.2010 10:50:05

sayin baskanim  öncelikle  saygiler  ve sevgiler  sizin  yapmis  oldugunuz  islerden  dolayi  tebrik ederim islerinizde  basarilar  dilerim   yalniz  bir  sorum  var  sizlere    havuzun  altindaki  dere  ne zeman  kapanacak  yazin  izine  geldin mi  cok  kötü  bir  koku  yapiyor  orasi  mahalle  halki  rahatsiz   lütfen  sizden  rica  ediyorum  ilgilenseninz  mahalle  halki  icin  cok  iyi  olacak  saygilar  baskanim