6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

AKP'de fesih şoku!

AK Parti Yozgat İl Yönetimi genel merkez tarafından feshedilirken, 18 Temmuz 2009 tarihinde yapılması gereken il kongresinin de iptal edildiği bildirildi.

17 Nisan 2006 tarihinden bugüne kadar AK Parti Yozgat İl Başkanlığı görevini yürüten Zekeriya Avşar ve il yönetimi parti genel merkezi tarafından feshedilirken, 2 kez ertelenen il kongresinin de iptal edildiği bildirildi.

 Zekeriya Avşar, il yönetiminin parti genel merkezi tarafından feshedildiğini söyleyerek, "Bu karar genel merkezimizin karardır, biz de bu karara saygılıyız. Alınan bu karadan dolayı partimize hiçbir şekilde kırılganlığımız ve bir küskünlüğümüz yoktur. Biz partimizi ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyoruz. Bundan sonra da partimizin yanında olup partimiz için çalışacağız" dedi.

Yaklaşık 39 aydır AK Parti Yozgat İl Başkanlığı görevini yaptığını belirten Avşar, "İl başkanı ve yönetim olarak partimiz için çok başarılı çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık, Yozgat'a en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Partimizin bugünlere gelmesinde ve başarılı olmasında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra AK Parti Yozgat İl Başkanlığı atama ile yürütülecek. Yeni atanacak arkadaşımıza başarılar diliyorum. Bizim tecrübelerimizden yararlanmak istediği takdirde her zaman destek olmaya hazırız. Bizim parti üyeliğimiz devam ediyor, bundan sonra da edecektir. Kongre yapılmış olsaydı, kongrenin en güçlü adayı Zekeriya Avşar ve ekibiydi" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 22:38:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?