8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

AKP'de 'temayül' yoklaması

AK Parti, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve 8 ilçe belediye başkanı için temayül yoklaması yaptı.

Yerel seçim öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Yozgat'ta da yapılan temayül yoklaması için AK Partili delegeler sandık başına gitti.

Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen temayül yoklamasına AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan, Tokat Milletvekili Osman Demir ve Sivas Milletvekili Osman Kılıç, AK Partili belediye başkanları, AK Parti Yozgat İl Teşkilatı üyeleri ve delegeler katıldı.

Temayül yoklamasında bir konuşma yapan AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriya Avşar, Yozgat'ta en güçlü partinin AK Parti olduğunu söyledi. Avşar, "AK Parti olarak Yozgat'ta tüm belediye başkanlıklarını, tüm belediye meclis üyelerini, tüm genel meclis üyelerini almak istiyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde bunun çalışması ve gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından bin 300 delege Yozgat merkez, Akdağmadeni, Çayıralan, Çekerek, Kadışehri, Sarıkaya, Sorgun, Yenifakılı ve Yerköy ilçe belediye başkanları ile yola devam edip etmeme konusunda sandık başına gittiler. Oy kullanımının tamamlanmasının ardından, sonuçlar AK Parti Genel Merkezi'ne götürülerek değerlendirileceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 16:00:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?